Recepten

|B| De Boon in de Tuin
Eten uit de moestuin. Oogsten, bereiden en op je bord. Verser kan gewoon niet. Deze recepten passen perfect bij de oogst uit je eigen volkstuin. Weinig ingrediënten en boordevol verse smaak. En d'r is nog veel meer! Zoals info over inmaken en wecken en hoe je oogst uit de moestuin het beste kan bewaren.

recepten eten uit de volkstuin moestuin

Smakelijke gerechten zonder opsmuk: rauw, puur en homemade.

Smakelijk eten uit de moestuin

Er gaat niets boven vers geoogste groenten en fruit uit je eigen moestuin. Een simpel recept en daarna direct op je bord. Dan weet je weer wat smaak is. Check deze oorspronkelijke recepten voor het verwerken van groenten uit de moestuin. Heerlijk, makkelijk en snel. Succes gegarandeerd dus probeer ze allemaal. Eet smakelijk!



Moestuin oogst Inmaken en Wecken

De oogst uit je moestuin wil je natuurlijk zo goed mogelijk bewaren. Dat doe ik onder ander door te wecken (inmaken). Mijn overweging tussen invriezen en weck lees je in deze post. Onderstaande posts gaan over het wecken van bijvoorbeeld bonen, aardbeien en andere oogst uit de moestuin.


Jouw recept: leuk om van je te horen

Heb jij een recept gemaakt? Of heb je bijvoorbeeld nog een goede bewaartip voor oogst uit de moesutin? Ik ben altijd op zoek naar goed tips, dus laat vooral een reactie achter.

wecken inmaken recepten