Media

|B| De Boon in de Tuin
Regelmatig komt De Boon in de Tuin in de media en dat is inmiddels uitgegroeid tot een aardige lijst. Super leuk!

Ook schrijf ik reviews van een tuinproducten. Wil je als producent jouw tuinproduct grondig laten testen en reviewen door een ervaren moestuinder? Of zie je wat in een samenwerking? Check dan direct deze mogelijkheden, of nog beter, stuur me een mail!
mail naar: keesdeboon at hotmail punt com

Tuinplan in magazine Stadstuinieren

Een mooie weergave van mijn moestuinplan in het magazine van Stadstuinieren. Het tuinplan werd zelfs genoemd als een van de meest complete die het blad had ontvangen! Zo zijn er zes gewasgroepen, een aanduiding van het noorden, composthoop, opbergplek voor gereedschappen en een afwisseling van groenten, bloemen, stekken, rabarber, kleinfruit en een paar fruitbomen.

Alles over dit tuinplan (inclusief gratis download) check je in deze uitgebreide blogpost over hoe je zelf een tuinplan maakt.

stadstuinieren magazine tuinplan moestuin

Op de cover van Landleven

Dat ik ooit nog eens een covermodel zou worden, dat had ik niet verwacht. Met een hele leuke foto (gemaakt door Otto Kalkhoven) stond ik op de cover van Landleven. Het artikel gaat over erfstukken. De drietand op de foto is meer dan honderd jaar oud, maar functioneert nog prima. Een gesmeed stuk gereedschap dat gemaakt is voor de eeuwigheid.

cover landleven drietand boerenleven erfstuk moestuin

Tuinseizoen

Het blad staat elke maand boordevol nuttige informatie, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. Ik werd gevraagd voor een interview over mijn moestuin. Het is een heel mooi artikel geworden. Bedankt!

tuinseizoen magazine interview kees de boon moestuin de boon in de tuin

Landleven special Tuinieren

Elk jaar brengt Landleven magazine een aantal specials uit om te bewaren. In de special over Tuinieren is een mooie verwijzing opgenomen naar dit blog. Bedankt Landleven!

landleven magazine special tuinieren

In Dagblad van het Noorden

Janneke de Jonge ontdekte dit blog en was er helemaal weg van. Ze schreef erover in het Dagblad van het Noorden. Bedankt Janneke!


Op site Eigen Huis & Tuin van RTL

Een mooie vermelding in een nog mooier rijtje: 5x de leukste moestuinblogs. Het lijkt overigens wel verdacht veel op mijn rijtje dat ik al eens in april 2014 opstelde.

rtl, rtl4, eigen huis en tuin vermelding moestuin

Karl van Biesen (vakhovenier) op Facebook

Karl van Biesen (vakhovenier) maakte een mooie verwijzing op zijn Facebookpagina naar de review die ik schreef van Okatsune snoeischaren.

okatsune karl van biesen review snoeischaren

Uitgeverij Scriptum

Onlangs schreef ik een recensie van het boek "De Tuin als Lusthof & Slagveld" van auteurs Corlijn de Groot en Gerda Bosman. Een zinsnede uit die recensie is geciteerd in de najaarsfolder van uitgeverij Scriptum.

Gerda Bosman Corlijn Groot Scriptum tuin lusthof slagveld

In magazine Groei & Bloei

Een foto die ik maakte over rupsen in de spruitkool is geplaatst in het tuinmagazine Groei & Bloei. Hier de foto uit het originele artikel. Wil je ook een foto gebruiken van dit blog? Check hier alle foto's van dit blog en stuur me een mail op keesdeboon at hotmail punt com.

spruiten spruitkool spruitjes rupsen groei bloei media magazine

Nieuwsbrief van Cashew Stadstuinieren

Een mooie vermelding in de digitale nieuwsbrief naar mijn post over het dilemma 'wecken of invriezen' om je oogst goed te bewaren.

cashew stadstuinieren magazine nieuwsbrief

Magazine Home & Garden

Trendwatcher Mirjam Roskamp vindt me iets te jolig, maar hé, kun je ooit té jolig zijn? Liever jolig dan saai, 'so I'll take that as a compliment.

Trendwatcher Mirjam Roskamp home and garden webshoppen

Magazine Buitenleven

Een vermelding in de extra dikke tuinspecial van het blad 'Buitenleven' in het gedeelte 'Groene Vingers' van Mirjam Enzerink. Super leuk.

buitenleven dikke tuinspecial april 2015

Food-special van de Margriet

Een mooie plek tussen gewaardeerde vrouwelijke moestuincollega's: Roos Raak, Moestuinmiep en Moestuinmoeder. Mét een verwijzing naar de bouwbeschrijving voor eigen tuinkist.

margriet food special 2015

Website van De Bonenbende

Mijn recept voor de lekkerste erwtensoep heeft het gemaakt tot de site van De Bonenbende. De bende bestaat uit voedingskundige Yneke Vocking, marketingcommunicatie-expert Stella Damstra en culinair journalist Onno Kleyn. Hun missie? De promotie van peulvruchten. Ze helpen Nederland aan de boon, linze en erwt.

Erwtensoep bruine bonen bende

Magazine Landleven

Een leuke verwijzing in het magazine van Landleven.

Landleven nummer 7 2014 magazine

Magazine Stadstuinieren van Cashew

In het augustusnummer van het blad 'Stadstuinieren' van Cashew staat een mooie vermelding naar mijn blog in het gedeelte met vers lees- en luistervoer.

cashew stadstuinieren magazine

Facebookpagina van de Tuin op Tafel

Prominent in beeld op de header van Facebookpagina van magazine 'de Tuin op Tafel', temidden van allemaal andere moestuinliefhebbers uit België en Nederland.

de tuin op tafel magazine angelo dorny

Website van Tuinieren.nl

Mijn blog is geselecteerd als tuinblog van de maand juni door Tuinieren.nl. Een eervolle titel, want o.a. prestigeuze tuinblogs zoals Tuinhuisje Roos Raak (Roos), Eten uit de Volkstuin (Marleen van Es) en Landseinde (Marike Bijlsma) gingen me voor.

tuinieren tuinieren.nl tuinblog moestuinblog volkstuinblog

Website van Rauwdouwers

Een mooie vermelding in een artikel over Heilige Boontjes (Monstransbonen) van het duo Rauwdouwers. Lees hier mijn post over 'De waarheid achter het Heilige Boontje'.

rauwdouwers bonen

Magzine Bloem & Plant 

Een 'diepte-interview' in de rubriek 'Mensen met passie' in het mei-nummer van Bloem & Plant.

Bloem & Plant mensen met passie mei

Nieuwsbrief van Maarten's Moestuin / VPRO

Een sferisch programma over de moestuin van rascalvinist Maarten 't Hart. De foto bij mijn tweet over het vruchtbare zaad van de Hollandse Monty Don haalde de eerste digitale nieuwsbrief.

maartens moestuin maarten 't hart

Website 'Goed Boeren in de stad'

Twee van mijn recepten zijn opgenomen als 'gast-blog' op de website van Goed Boeren in de Stad.


Magazine Tuinieren

Een 'eervolle' vermelding (tussen twee tuincollega's) in het blad Tuinieren.

tuinieren nummer 2 2014 moestuin volkstuin

Samenwerken met de Boon is simpel!

mail naar: keesdeboon at hotmail punt com
De Boon in de Tuin is een volledig onafhankelijk en authentiek blog over moestuinieren. Dit moestuinblog wordt vooral bezocht door mensen met een liefde voor moestuinieren. Zij komen hier om te lezen over de moestuin, stadstuinieren, groenten telen, recepten en nog veel meer.

De Boon in de Tuin staat voor een no-nonsense benadering van moestuinieren en is een knipoog naar de vreemde snijboon die zijn eigen pad trekt met de kernwoorden 'rauw' en 'puur'.

Een samenwerking met De Boon in de Tuin kan bestaan uit een productreview en/of een banner in de rechter zijbalk van dit blog. Wilt u een product laten reviewen? Wacht niet langer en stuur direct een mail naar keesdeboon at hotmail punt com.

Diverse reviews (o.a. Okatsune snoeischaren en Aardappelriek) worden als eerste resultaat vermeld in Google. Volop exposure dus voor uw product of bedrijf!

Maandelijks meer dan 10.000 unieke bezoekers

In 2018 werd dit blog door méér dan 110.000 unieke bezoekers bezocht en dat was goed voor meer dan 225.000 pageviews! Gemiddeld bezoeken maandelijks 10.000+ unieke bezoekers dit blog. Deze cijfers zijn aantoonbaar en zijn gemeten met Google Analytics dat o.a. spambezoeken eruit filtert.

Succesvolle Samenwerkingen

Via productreviews en banners hebben diverse merken reeds zeer succesvol samengewerkt met de Boon in de Tuin. Vaak gaat dit direct via het betreffende merk, maar een samenwerking kan ook geregeld worden via een mediabureau dat voor u de Marketing & Sales regelt. Alle samenwerkingen hebben geleid tot mooie exposure en extra verkopen voor het betreffende merk of product!

samenwerkingen met de boon in de tuin exposure tuinproducten reviews en recensies